
Рефрактометр для сусла пива вина цукру пивоваріння ATC, Brix + SG
480 ₴
- В наявності
- Код: 115416
- +380 (67) 342-92-45Денис вт/пт до 14
Компактний прилад буде корисний для виробників пива і вина, дозволить визначити основні показники якості сусла.
Рефрактометр - прилад, який визначає показник заломлення світла в межуючих середовищах (в такому випадку це рідина і повітря) і відображає дані на проградуйованій шкалі. Принцип дії ґрунтується на розміщенні досліджуваної рідини між двома призмами: матовою-освітлювальною та вимірювальною. Світло, що проходить крізь досліджувану речовину, відхиляється на певний кут і відображається на внутрішній шкалі приладу.
Рефрактометр дозволяє дуже просто і швидко протестувати сусло на вміст цукру (шкала від 0% до 30% Brix) і питому щільність (шкала SG wort від 1.000 до 1.130).
Використовувати рефрактометр дуже просто. Треба за допомогою піпетки, що йде в комплекті, відібрати невелику пробу досліджуваного сусла і розмістити її між двома призмами, після чого подивитися в окуляр на шкалу, яка відображається. Різкість шкали налаштовується за допомогою обертання держака окуляра.
Дана модель рефрактометра має можливість автоматичної компенсації температури (ATC) і тому ніяких температурних коригувань виконувати не потрібно.
В комплект входить пластикова піпетка для відбору рідин, викрутка для калібрування приладу, тканинна серветка для очищення призм і типова інструкція по роботі з рефрактометрами.
Характеристики:
модель: RZ120 (YB177400);
шкала Brix показує вмісту цукру: від 0% до 30% Brix;
шкала SG (Specific Gravity) показує питому щільність сусла: від 1.000 до 1.130;
ціна ділення шкали: 0.2% Brix, 0.001 SG wort;
ATC (автоматична компенсація температури): є;
калібрувальний гвинт: є;
розмір вимірювальної призми: 38 x 13 мм;
розміри приладу: 165 x 40 мм;
вага приладу: 96 г
Комплект поставки:
- рефрактометр RZ120 (YB177400);
- пластикова піпетка;
- викрутка;
- тканинна серветка;
- типова інструкція англійською мовою.
Основні | |
---|---|
Виробник | RZ |
- Ціна: 480 ₴